‘K2 zoekt K3’ trekt naar Douviehuis in Watou: “Spannende ervaring voor ons!”

Hanne en Marthe samen met Ellen Vileyn van het Douviehuis. © gf
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

‘K2 zoekt K3’ koos de vakantiewoning Douviehuis in Watou uit om hun bootcamp te organiseren. Vijftien kandidaten raakten door de auditierondes en mochten op bootcamp naar Watou. “Een spannende ervaring”, zegt Ellen Vileyn van vakantiewoning Douviehuis.

Het Douviehuis langs de Moenaardestraat 2 in Watou heeft een oppervlakte van 430 m² en werd in 2018 omgebouwd tot een vakantiehuis voor 32 personen. De bijhorende feestzaal werd in 2020 afgewerkt en is geschikt voor evenementen, seminaries, vergaderingen, workshops, teambuilding en dus ook televisieopnames. Het Douviehuis bleek de perfecte locatie om de bootcamp te organiseren voor K2 zoekt K3 en Traiteur Le Plat uit Voormezele verwende iedereen 3 dagen lang op lekkere gerechten.

Golden tickets

“Het was een speciale en spannende ervaring. Ons Douviehuis vind je op bookingwebsites terug. Op deze manier is ook VTM bij ons terechtgekomen. Eerder kregen we ook al Njam TV over de vloer voor opnames”, zegt Ellen Vileyn van vakantiewoning Douviehuis. Er werd geacteerd met Jacques Vermeire, er was zangles met Rolf Sanchez en ook het nieuwe K3-nummer ‘Waterval’ weerklonk in primeur. In het Douviehuis werden 3 golden tickets uitgedeeld door Hanne en Marthe. Die kandidaten mogen onmiddellijk door naar de studioshows. Ook voor de kinderen van basisschool De Waaier uit Watou was een leuke taak weggelegd. Zij kookten met de kandidaten en mochten een golden ticket uitdelen aan hun favoriete kandidaat. “Het werd een leuke samenwerking, mede dankzij het volledige team van K2 zoekt K3.”

Interesse in een verblijf in het Douviehuis? Dat kan via www.douviehuis.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier