Jamie-Lee Six opent met andere jongeren een hamburgertent

OSKI, Pauline Slangen, Hariette Sylva, Gerben Tuerlinckx, Nora Dari, Steffi Mercie, Jamie-Lee Six en Ender Scholtens krijgen de steun van coaches Loïc Van Impe en Kamal Kharmach. © VTM
Bert Vanden Berghe

Voor een nieuwe online reeks op VTM Go gaat Jamie-Lee Six met een pak andere influencers een opvallende uitdaging aan.

Slaagt een bende van enthousiaste, maar onervaren twintigers erin om sappige hamburgers tussen knapperige broodjes op tafel te toveren? Vanaf zaterdag 25 maart gaan acht bekende jongeren die uitdaging aan in de gloednieuwe SHORTIE ‘Burger House’, exclusief op VTM GO. Actrice en online content creator Jamie-Lee Six, zangeres Pauline Slangen, online content creators Gerben Tuerlinckx en Steffi Mercie, actrice Nora Dari, zanger Luis Oscar Santos (OSKI) en online content creators Ender Scholtens en Hariette Sylva runnen een week lang een hamburgerrestaurant in Mechelen. Van bestellingen opnemen en opdienen – of laten vallen –, tot broodjes bakken en burgers grillen – of aanbranden. Zonder enige ervaring, maar met grote gedrevenheid stapt deze jonge kliek in een culinair avontuur.

(lees verder onder de foto)

Jamie-Lee Six heeft al wat horeca-ervaring, zo zegt ze zelf.
Jamie-Lee Six heeft al wat horeca-ervaring, zo zegt ze zelf. © VTM GO

Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van twee ervaren coaches. Chef-kok Loïc Van Impe zal hen bijstaan in de keuken, komiek én ondernemer in hart en nieren Kamal Kharmach zal hen helpen met de administratieve en financiële rompslomp. Wie een hamburger koopt, vult daarmee niet alleen zijn maag, maar spijst ook de kas van JEZ!, het gloednieuwe jongerencollectief.

Jamie-Lee Six: “Vroeger werkte ik in een café, ik vond dat zo leuk dat ik het afgelopen zomer terug heb opgepikt. Drankjes serveren is volledig m’n ding, maar of dat even vlot zal verlopen met burgers is nog een vraagteken. Gelukkig kan ik met een plateau rondlopen! Of dat mijn taak zal worden? Who knows!”

Wil je zelf graag lekkere hamburgers smullen en JEZ! steunen? ‘Burger House’ is geopend van vrijdag 24 maart tot donderdag 30 maart in Balls & Glory, Nauwstraat 10 in Mechelen. Reserveren kan vanaf maandag 20 maart via vtmgo.be/burgerhouse.

‘Burger House’, vanaf zaterdag 25 maart elke dag om 19 uur exclusief op VTM GO.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.