Geen K3 met West-Vlaams tintje: liedje van Justine is uitgezongen

Justine bracht een nummer uit de K3-musical Alice in Wonderland. (foto VTM)
Bert Vanden Berghe

In de zoektocht naar een vervang(st)er voor Klaasje van K3 is er geen hoop meer op een West-Vlaams tintje. Justine Vanhulle (24) uit Assebroek moest zaterdag de wedstrijd verlaten, evenwel met opgeheven hoofd.

Ze maakte absoluut geen slechte beurt, integendeel, maar de concurrentie is bikkelhard. In het VTM-programma ‘K2 zoekt K3’ zagen we zaterdagavond hoe tien goeie kandidaten hoopten een ronde verder te gaan. Justine Vanhulle uit Assebroek kwam als tweede aan bod, maar kreeg niet bepaald een hoge score. De rest kreeg dat wel, waardoor ze al vrij snel de bui zag hangen. Ze moest haar plaats bij de laatste zeven afstaan. Even was er nog hoop dat Hanne en Marthe haar toch terug zouden opnemen, maar dat bleek ijdele hoop. In een eerste reactie gaf ze aan dat ze de bui al zag hangen. Toch was het geen afscheid in mineur, want ze kreeg onder meer van Natalia hele mooie complimenten. De zangeres beschouwde haar als een van de meest ‘echte’ kandidaten, waarbij het volledig plaatje klopt.

Justine legde een mooi parcours af, met meer dan 22.000 mensen die zich aanvankelijk inschreven voor de wedstrijd. Ze gaat zich nu weer volop concentreren op haar carrière, want dit jaar studeerde ze af in de richting Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie aan de UGent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier