Chelsy uit Gistel in ‘Temptation Island: Love or Leave’: “Ik deed niet mee om relaties kapot te maken”

Chelsy deed mee aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ voor het avontuur. © Play5
Bert Vanden Berghe

Géén Annelien Coorevits en géén West-Vlaamse koppels dit jaar op ‘Temptation Island’. Dus kijken we uit naar de deelname van de Gistelse Chelsy, die naar eigen zeggen wel zin had in een avontuur. De reisbegeleidster blikt tevreden terug: “We zaten met een hele leuke groep.”

Vanaf vanavond kan je op Play5 terecht voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hierin geven twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels elkaar de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Of dat er iemand anders is die beter bij hen past. Ze gaan dus op date met singles en niet zozeer met verleid(st)ers die erop gebrand zijn om de relatie te verbreken.

Een van hen is Chelsy (27) uit Gistel. Zij is al een paar jaar actief in de toeristische sector als hostess en stewardess. “Dat gaat van reizen begeleiden tot de back-office doen”, aldus Chelsy. “Maar ik doe mijn job heel graag en leer ook veel mensen kennen. Na mijn achttiende begon ik de wereld te ontdekken. Ik had al snel door dat andere landen mij intrigeerden, net als hun cultuur. Na een opleiding ben ik nu dus actief in het toerisme. Tot twee weken geleden zat ik in Griekenland, nu ben ik nog even in het land.”

Ik kan je verzekeren dat het een pittige editie wordt

De makers van Temptation Island spraken Chelsy aan om deel te nemen en dat zag ze wel zitten. “Ik zag het vooral als een avontuur. Ik ben een sociaal type en het leek me een geweldige uitdaging”, weet Chelsy. “Natuurlijk ga je er naartoe met een bang hartje, maar ik vind dat net spannend. Maar we hadden heel mooi weer, het was een prachtige omgeving en we zaten met een hele fijne groep.”

Vlotte prater

Chelsy liet alles naar eigen zeggen wat op zich afkomen en ging niet specifiek op jacht. “Ik stond er wel voor open, want je weet maar nooit. Ik ben best een vlotte prater en mijn mensenkennis speelt wel in mijn voordeel. Ik vond het vooral fijn om andere mensen te leren kennen. Het is dus niet alsof ik erop gebrand was om andere relaties kapot te maken, integendeel.”

Hoe het afloopt, kan ze nog niet kwijt. “Maar ik verzeker je, het wordt een pittige editie van Temptation Island.”

Temptation Island: Love or Leave, vanaf vrijdag 27 augustus om 20.35 uur op Play5.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier