https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Chelsy (27) uit Gistel gaat op zoek naar nieuw lief in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Twaalf single dames gaan op zoek naar de liefde, onder hen ook één West-Vlaamse. © Play5
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Volgende week start op Play5 het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Onder de twaalf single dames die op zoek gaan naar de liefde ook één West-Vlaamse: Chelsy (27) uit Gistel.

Het nieuwe seizoen van het verleidingsprogramma start op vrijdag 27 augustus op Play5. Twaalf single vrouwen en evenveel vrijgezelle mannen zijn op zoek naar een relatie en proberen één van de partners uit de vier koppels aan de haak te slaan.

Onder de deelnemers slechts één provinciegenoot dit jaar: single Chelsy (27) uit Gistel. “Chelsy is een avontuurlijke, sociale reisconsultant met een passie voor sport als fitness, crossfit, lopen of zwemmen”, luidt het. “Chelsy had al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste relatie dat de tegenpartij toch te verschillend was. Deze avontuurlijke vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar 100 procent toekomst in zit. Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.”

Het programma wordt dit seizoen trouwens niet langer in goede banen geleid door de West-Vlaamse Annelien Coorevits. Viktor Verhulst neemt het van haar over, samen met de Nederlandse Monika Geuze. “De laatste twee jaar begon ik me ook steeds vaker af te vragen: is dat nog wel iets voor mij?”, vertelde Annelien eerder deze zomer aan De Krant van West-Vlaanderen. “Aan het kampvuur vroeg ik me af: wat sta ik hier te doen? Begrijp me niet verkeerd, ik vond het altijd een fantastisch programma om te presenteren en ik zou het zo allemaal opnieuw doen. Vooral dan door de crew, bijna 100 man, die heel sterk aan elkaar hing, en dus inderdaad minder om het inhoudelijke van het programma.”

Temptation Island: Love or Leave, vanaf vrijdag 24 augustus om 20.35 uur op Play5.

De Gistelse Chelsy is de enige West-Vlaming in ‘Temptation Island: Love or Leave’.
De Gistelse Chelsy is de enige West-Vlaming in ‘Temptation Island: Love or Leave’. © Play5

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.