Blijkt Jamie-Lee Six verborgen schattenjager?

Jamie-Lee Six bundelt de krachten met Axel Daeseleire. © VTM
Bert Vanden Berghe

Nadat ze eerder al tegenover elkaar stonden in ‘BV Darts’ nemen Jamie-Lee Six en Francesco Planckaert het opnieuw tegen elkaar op in een nieuw seizoen van ‘Eenmaal Andermaal’.

Op donderdag 2 februari opent opnieuw de grote koopjesbattle, waarbij presentatoren Jacques Vermeire en Axel Daeseleire naar de kust. Jacques vormt een duo met Francesco Planckaert, zelf verzamelaar van zowat àlles, en Axel kan rekenen op het jonge enthousiasme van Jamie-Lee Six. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze 3 objecten moeten kopen in slechts 3 uur tijd.

Hun zoektocht begint op een brocantemarkt in De Haan. Na amper vijf minuten kunnen Axel en Jamie-Lee hun eerste object al op de kop tikken. Jacques speelt een overenthousiaste Francesco dan weer meteen kwijt op de markt.

Is het schelpenjasje van Jamie-Lee iets waard?
Is het schelpenjasje van Jamie-Lee iets waard? © VTM

Nadien zetten de duo’s hun zoektocht verder in de antiekwinkels van Oostende. In ‘De Zoeten Inval’ wordt Jamie-Lee verliefd op een vestje met schelpen van het bekende Oostendse Bal Rat Mort. Ook Axel vindt het “iel bijzonder”. Maar hoeveel moeten ze dokken voor zo’n speciale vondst?

Eenmaal Andermaal, op donderdag 2 februari om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier