https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Blankenbergse vzw 4 Example in nieuwe fictiereeks De Redders

Acteur Silvio Migliore, alias redder Nino, samen met enkele redders bij een strandrolstoel die je gratis kan lenen bij vzw 4 Example. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

De Blankenbergse vzw 4 Example, die zich inzet voor minder mobielen op het strand, is binnenkort te zien in de nieuwe docufictie De Redders op Play4.

“Toen we enkele maanden geleden vernamen dat er een nieuwe reeks zou komen over de strandredders aan onze kust, hadden we meteen de reflex om ons voor te stellen aan de makers. Het leek ons namelijk een uitgelezen kans om aan heel Vlaanderen te laten zien dat wij in onze badstad gratis strandrolstoelen uitlenen aan minder mobielen”, zegt Tarik Houbrechts van 4 Example.

De vzw kreeg vervolgens een telefoontje van het productiehuis met de vraag om mee te werken aan twee afleveringen.

Leuke opnames

“We waren daar natuurlijk direct voor te vinden, en de opnames waren zeer leuk. De crew liet ons het hele script vooraf lezen. Acteur Silvio Migliore, alias redder Nino (op de foto de tweede van links, red.) liet ook weten dat zo’n strandrolstoel duwen in het mulle zand eigenlijk beter meeviel dan hij had gedacht.”

“Over de afleveringen zelf mag ik nog niets verklappen, ik kan alleen maar zeggen dat het voor ons heel speciaal was”, aldus nog Tarik Houbrechts. Een (of meerdere) strandrolstoel(en) lenen kan alleen in Blankenberge het hele jaar door, en dat is te danken aan 4 Example vzw.

Info: 0493 93 64 46.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.