Blankenbergs koppel in nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’

Maxim en Ann-Sophie hopen hun kleine studio in te ruilen voor een huis aan zee. (foto Play4)
Maxim en Ann-Sophie hopen hun kleine studio in te ruilen voor een huis aan zee. (foto Play4)
Bert Vanden Berghe

Vanaf woensdag 14 april start het nieuwe seizoen van ‘Blind Gekocht’ op Play4. Acht gezinnen krijgen de nodige hulp om hun droomwoning te zoeken. Daarbij laten ze hun vertrouwen én spaargeld achter in de handen van enkele experten. De productie landt ook in Blankenberge.

Na twee topseizoenen krijgt het woonprogramma Blind Gekocht vanaf woensdag 14 april een vervolg én een kleine make-over. In het derde seizoen verwelkomt Play4 niet alleen acht nieuwe gezinnen, voortaan trekt Kobe Ilsen de baan op met hen en hun spaarcenten. Kobe gaat samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans op zoek naar dat ene droomhuis dat de koppels zelf maar niet te pakken krijgen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht.

Daarbij komen ook Ann-Sophie en Maxim aan bod twee vlotte, sympathieke mensen met het hart op de juiste plaats. Maxim komt uit het Antwerpse en is autoverkoper, Ann-Sophie is afkomstig van Blankenberge en werkt als sales invoicing administrator in de transportsector. Ze zijn al meer dan vier jaar een sterk koppel, maar één ding zorgt soms voor wat wrevel: hun piepkleine studio van 42 m². Ze leven dicht op elkaar en snakken naar meer ruimte. Ze zijn al meer dan twee jaar aan het zoeken naar hun ideale woning en kijken dagelijks op verschillende immosites, maar ze kunnen maar niks vinden. Daarbovenop hebben ze allebei twee linkerhanden en durven ze zich niet wagen aan grote renovatiewerken. Zij zien nog maar één oplossing: Blind Gekocht inschakelen. Met een budget van 315.000 euro mogen Kobe en co een huis zoeken in de omgeving van Blankenberge…

Blind Gekocht, vanaf woensdag 14 april om 20.35 uur op Play4.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.