Remy uit Ingelmunster op het podium bij idool Niels Destadsbader

Niels en Remy deelden even het podium van Kursaal Oostende. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Tijdens het optreden van ‘10 jaar Niels & Wiels’ in Kursaal Oostende stond er plots een jongeman op het podium die vroeg om een selfie. Niels stond dat toe. Het was de dertienjarige Remy Dejaegere uit de Onze-Lieve-Vrouwstraat in Ingelmunster.

Remy is de zoon van Dick en Vanessa Dejaegere-Blomme, de broer van Céline (23) en Cédric (21). De jongeman zat in de zaal en was al de hele dag onderweg. Om 6 uur was hij immers vertrokken naar een internationaal judotornooi in Lommel. Daarna volgde als toetje nog het optreden van Niels Destadsbader in Kursaal Oostende in het bijzijn van zijn mama Vanessa en vrienden.

Tijdens de volledige show zat Remy al met zijn hand omhoog in de hoop dat Niels hem opmerkte, maar dat gebeurde niet. Zijn mama zei nog dat Niels daar niet zou op ingaan. ‘De aanhouder wint, ik ga het vragen op het podium’, had hij daarop geantwoord. Zo stond Remy – tussen nog andere fans – vooraan aan het podium en stond hij plots zelfs op het podium om een foto te vragen. Niels vroeg zijn voornaam en of hij al een lief had. ‘Ja’, zei Remy, en het publiek vond dat grappig. Niels vroeg of zijn lief mee was, maar daarop moest hij negatief reageren. De jongeman was er precies niet goed van dat hij plots naast Niels stond, want hij zuchtte diep. Niels lachte, waarna hij zijn foto kreeg.

Instagram

Eén dag later was Remy nog niet bekomen. Door de adrenaline kon hij maar moeilijk de slaap vatten. De student aan het Sint-Jozefsinstituut in Tielt vernam een dag later zelfs dat zijn ontmoeting bij Niels op de Instagram-pagina van zijn idool stond. De competitieve judoka bij JC Ingelmunster houdt enorm van muziek en is een drummer. Hij droomt ervan om ooit drummer bij Niels te worden. Wie weet…

vanessa.blomme@hotmail.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier