Liesa Naert krijgt eigen radioshow met Larissa Roose zaterdagvoormiddag op Play Nostalgie, Wim Willaert bijt spits af als eerste gast

Camille Jonckheere

De Brugse Liesa Naert zal vanaf zaterdag 30 september nog meer te horen zijn op jouw radio. Sinds 28 augustus al maakt Liesa iedere dinsdag deel uit van ‘Team Ochtend’ van Play Nostalgie en helpt ze je de ochtend door met ‘Liesa’s Lifehacks’. Maar eind september zal Liesa van 9 tot 11 uur voor het eerst een eigen radioshow presenteren op Play Nostalgie samen met Larissa Roose. Je zal de show ook in het echt kunnen volgen en de eerste gast wordt niemand minder dan de West-Vlaamse acteur Wim Willaert.

Op zaterdag 30 september zal Liesa Naert voor het eerst te horen zijn op Play Nostalgie samen met radio-dj Larissa Roose voor hun eigen radioshow ‘Liesa & Larissa Live’. De luisteraars kunnen de radioshow ook live volgen vanuit de mobiele studio in Play Zuid in Antwerpen en krijgen er zelfs een gratis ontbijt bij.

Lees hier het openhartige interview van Liesa bij de Krant van West-Vlaanderen.

Wim Willaert te gast

Deze ochtend maakte Liesa Naert bekend in de ochtendshow van Play Nostalgie ‘Team Ochtend’, waar ze dinsdagochtend de vaste sidekick is dat niemand minder dan Wim Willaert de eerste gast zal zijn van ‘Liesa & Larissa Live”. Het duo staat alvast te popelen om de geestige acteur en accordeonist uit Nieuwpoort te verwelkomen.

“Voor het eerst op de radio presenteren en meteen met een live publiek erbij, dat is super spannend”, aldus Liesa. “Iedereen is welkom om samen met mij, Larissa en onze zaterdag-gasten de show ‘mee te maken’ en het weekend vrolijk te starten.”

Wil je de show zelf bijwonen, reserveer dan jouw tickets via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier