https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Kortrijk neemt radiozender Willy over

© gf
Bram Ryckaert

Dat Kortrijk een rijke muziekscene heeft, is al langer bekend. In de week van 12 tot 16 juli schenkt rockzender Willy heel de week aandacht aan die rijke muziekgeschiedenis.

Onder het motto ‘Come out and play’ komt radiozender Willy naar buiten. Met in de week van 12 tot 16 juli een bijzondere rol voor Kortrijk. Elke dag brengt Luc ‘Two Russian Cowboys’ Dufourmont een stukje Kortrijkse muziekgeschiedenis. Ook komen we de historiek te weten van de legendarische H8000 scene met Colin H. van Eeckhout van Amen-Ra en leert Jelle van DIRK. de luisteraar Kortrijk kennen.

Maar er is vooral heel veel Kortrijkse muziek te horen in het programma ‘Come out and play’ van Stijn Meuris, van maandag tot donderdag van 16 tot 18 uur.

Live set van Mooneye

Maar dat is niet alles, Stijn komt ook letterlijk naar buiten en richting Kortrijk. Op vrijdag 16 juli vormen Pand.A en het muziekcentrum het kloppend hart van de Kortrijkse muziekscène. Stijn babbelt er met verschillende Kortrijkse persoonlijkheden uit de muziekscene. Als top of the bill speelt Mooneye er een live set. Dit alles tussen 16 en 20 uur. Iedereen is welkom. Vol is vol.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.