Man die meisjes wou aanranden moet naar correctionele

Redactie KW

Een man van 46 uit Dudzele, die begin oktober werd opgepakt in Aartrijke toen hij drie jonge meisjes probeerde aan te randen, zal zich binnenkort voor de correctionele rechter in Brugge moeten verantwoorden. De raadkamer van Brugge verwees het dossier door.

De man maakte op 1 oktober een afspraak met een 13-jarig meisje. De afspraak aan de kerk van Aartrijke gebeurde tijdens een seksueel getinte chatsessie op internet, waarbij de 46-jarige zich
voordeed als een 13-jarige jongen. Toen de vriendinnetjes zagen dat een oudere man naar de afspraak was gekomen, en hen probeerde vast te grijpen, vluchtten ze weg. Even later kon de man door de politie opgepakt worden. Sindsdien zit hij in de cel.

De seksuele chatsessies gaf de man inmiddels toe. Hij is ook in verdenking gesteld van poging tot ontvoering en aanranding, maar hij blijft beide aanklachten ontkennen.

De man zal zich nog deze maand voor de correctionele rechtbank van Brugge moeten verantwoorden. Begin 2008 kreeg de man voor de rechtbank van Dendermonde al opschorting van straf voor gelijkaardige feiten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.