Make-over op My New Look

TV-presentatrice Veronique De Kock is proefkonijn voor deze zuurstofbehandeling van het gelaat op de beurs My New Look in Kortrijk.
Redactie KW

Een zuurstofbehandeling van het gelaat met TV-presentatrice Veronique De Kock als proefkonijn. Het is één van de blikvangers op de beurs My New Look in Kortrijk Xpo. De alternatieve verjongingskuur is vrij nieuw in ons land, maar veel internationale sterren uit Hollywood zijn volgens de makers intussen al vaste klant voor de behandeling.

Studies tonen aan dat de helft van alle Belgen iets wil doen om de veroudering in z’n gelaat of lichaam te vertragen. Een trend waar de standhouders op My New Look maar wat graag op inspelen. Licht-en klanktherapie, alternatieve liposuctie en zalfjes, je vindt het allemaal. In vaktermen heten deze behandelingen soft make-over-methodes, waarvoor dus geen chirurgische ingrepen nodig zijn.

Ook al maar meer mannen vinden de weg naar de beurs, en dus ook naar verzorgende middeltjes. Met 2.500 bezoekers lokte My New Look een pak minder bezoekers dan de eerste editie vorig jaar. Toch zijn organisatoren en standhouders tevreden. Ze zeggen dit jaar wel de juiste doelgroep te hebben bereikt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.