Make-A-Wish zorgt voor jacuzzi

Redactie KW

De jongeman die water als passie heeft diende jaren water te mijden gezien zijn catether dit niet toeliet. Pas vorig jaar kreeg Stijn een nieuwe catether ingeplant die wel vocht aan kon. Toen de droom van Stijn ter oren kwam van het Make-A-Wish droomteam werd er alles aan gedaan om deze wens te kunnen realiseren.

1 dag voor zijn verjaardag, want morgen wordt Stijn 17 kwam zijn grote droomwens dan toch uit. Nadat Stijn de nacht doorbracht bij zijn vriendin werd hij daar opgehaald door het Make-A-Wish droomteam om eerst een partijtje bowling te gaan spelen.

Ondertussen werd thuis in de Brugsestraat voor Stijn een echte jaccuzzi werd geïnstalleerd. Toen Stijn ook nog de wedstrijd won kreeg hij te horen van het droomteam dat hij een ticket naar de “Costa del Sol” had gewonnen. Met deze smoes in het achterhoofd ging het dan richting Brugsestraat waar Stijn reeds werd opgewacht door vrienden, familie en Harelbeeks burgemeester Rita Beyaart.

Nadat het lint werd geknipt om de tuin te kunnen betreden kwam Stijn er pas echt achter wat zijn echte droomcadeau was die hij in ontvangst mocht gaan nemen. Ook voor Ann Desmet uit Harelbeke die reeds voor de 75 ste keer deel uitmaakte van het Make-A-Wish droomteam was het vandaag een bijzondere dag, al is ze zelf de mening toegedaan dat elke wensvervulling wel een beetje bijzonder is. (NSK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.