Luk Alloo en frontman van Channel Zero gaan presenteren op Studio Brussel

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Vanaf maandag 13 januari lanceert Studio Brussel een dozijn straffe presentatoren in het gloednieuwe interactieve muziekprogramma Airplay.

Het laatavondprogramma loopt van 13 tot 30 januari, van maandag tot en met donderdag vanaf 22 uur ‘s avonds. Twaalf bekende muziekliefhebbers krijgen letterlijk en figuurlijk ‘airplay’ op Studio Brussel om – live en interactief met de luisteraar – op zoek te gaan naar een voor hen ideale muzikale avond op Studio Brussel. Daarbij kiezen ze zelf hun favoriete muziekjes, maar geven de luisteraars ook live suggesties voor de ideale playlist van de gastpresentator.

Bij de twaalf zijn ook twee West-Vlamingen: Franky ‘DSVD’ Desmet-Van Damme, de brulboei en frontman van metalband Channel Zero, en duivel-doet-al Luk Alloo. Dit zijn de andere tien stemmen voor één avond: kok Jeroen Meus, model Hannelore Knuts, presentator Iwein Segers, comedian William Boeva, actrice Ella Leyers, comedian Alex Agnew, zanger en presentator Sean D’Hondt, drumster Isolde Lasoen, muzikant Stijn en mediafiguur Sven De Leijer.

Franky en Luk krijgen hun avondje op het einde van de rit: de eerste op dinsdag 28 januari, de tweede daags nadien op woensdag 29 januari.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier