Lieven Danneels voorgedragen als nieuwe voorzitter Voka West-Vlaanderen

Redactie KW

Het Bestuurscomité van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen heeft gisteren beslist om op 24 mei aan de Raad van Bestuur Lieven Danneels voor te dragen als opvolger van Patrick Vanden Avenne.

Kortrijkzaan Lieven Danneels (48 jaar, burgerlijk ingenieur) is gedelegeerd bestuurder van Televic Group (www.televic.com) met hoofdzetel in Izegem. Het is een bedrijf dat voor een aantal nichemarkten elektronische communicatiesystemen ontwikkelt en maakt, zoals verpleegoproepsystemen, conferentie- en simultaanvertalingen, passagierinformatiesystemen voor trein en tram, en softwareoplossingen voor het onderwijs. Televic heeft vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, UK, Bulgarije, China en India. Er werken ongeveer 500 mensen, waarvan iets meer dan 100 in onderzoek en ontwikkeling.

Voorzitter WTV

Lieven Danneels is voorzitter van de VZW WTV Zuid, voorzitter van het bestuurscomité van de Kulak (Kortrijk), waarnemend lid van de raad van bestuur van de KU Leuven, ondervoorzitter van de raad van bestuur van het IBBT (Interdisciplinair Instituut voor Breedband Technologie), en lid van het ICT-comité van Agoria. Lieven Danneels is ook lid van ons Bestuurscomité Voka West-Vlaanderen en bestuurder bij VOKA-VEV.

Het Bestuurscomité draagt Lieven Danneels voor als nieuwe voorzitter. Op donderdag 24 mei zal de Raad van Bestuur hierover definitief beslissen. Na goedkeuring door de Raad van Bestuur zal de effectieve overdracht van het voorzitterschap plaatsvinden op de Algemene Vergadering van maandag 25 juni.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier