Kust verwacht topdagen met stralend zomerweer

Redactie KW

De komende dagen is het stralend zomerweer en zal het rond de 25 graden schommelen aan zee. Het worden dus topdagen. En dat is nu al merkbaar want de hotels raken stilaan vol en ook de meeste appartementen zijn verhuurd. Opvallend is ook dat steeds meer mensen langer op vakantie gaan aan zee. Iedereen is er in elk geval klaar voor om de stroom toeristen de komende dagen op te vangen.

Sinds vorige week kondigt het weerbericht heet zomerweer aan. Vooral morgen en overmorgen wordt het tropisch warm. De kust verwacht dan ook heel wat extra toeristen. Het goeie weer zorgt voor meer hotelboekingen en ook de verhuur van appartementen loopt vlot. “Als de weersgoden ons verder zo gunstig gezind zijn, dan gaan wij ongetwijfeld een prima maand augustus tegemoet. Het is zo, in onze hotels, die boekingen gaan ontzettend snel”, zegt Christiane Knudde, van Toerisme De Haan-Wenduine.

Bovendien is het ook opmerkelijk dat mensen langere vakanties boeken van 2 tot 4 weken. De handelaars aan de kust zijn tevreden over de voorbije maand. Hoewel de weersvoorspellingen voor juli vaak minder waren, bleef het relatief druk aan de kust. Maar nu is het volop hoogseizoen. (Focus-WTV)

-Klik op VIDEO voor volledig verslag-

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.