Kürt Rogiers kiest trouwjurk Cindy Willaert

Redactie KW

Het zal je maar overkomen. Je wil trouwen met de man met wie je al elf jaar samen bent, maar je raakt er niet uit welke van de twee trouwjurken die je hebt uitgekozen, je uiteindelijk zult dragen. Geen nood, het resQ-Team van de populaire radiozender Q-music brengt redding.

Cindy Willaert uit Roeselare woont al bijna drie jaar met haar grote liefde Yves Tack in de Zonstraat in Sint-Henricus. Ze zijn samen sinds 21 oktober 2000. Het leek hen dan ook romantisch om op deze dag hun huwelijk te plannen. Enige obstakel was dat Cindy niet kon kiezen tussen 2 trouwjurken. Om het dilemma te beslechten, schakelde ze de hulp in van het ResQ-team van Q-Music.

Cindy: ‘Ik was voor het kopen van mijn trouwjurk langs geweest bij de bekende zaak Bruidskleding Steven in de Bruggestraat in Torhout, maar kon niet beslissen welke van de twee uitgekozen jurken ik uiteindelijk zou dragen. Yves mocht uiteraard niet helpen kiezen, want de jurk moet een verrassing voor hem blijven.’ Kurt Rogiers raadde Cindy de niet-alledaagse trouwjurk aan. Omdat Yves ze nog niet mag zien, poseerde Cindy met de romantische trouwjurk die ze niet zal dragen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.