Kortemark Komt Op Tegen Kanker via online shirtveiling

© Kurt Desplenter
Redactie KW

De organisatie Kortemark komt op tegen Kanker organiseert een veiling met gesigneerde truitjes van bekende sporters. Op een gesigneerde trui van niemand minder dan wereldkampioen Phillipe Gilbert werd nu al een bod van 490 euro gedaan.

Op 29 en 30 juni organiseert Kortemark komt op tegen Kanker weer hun jaarlijkse Toogmarathon. Maar in afwachting daarvan heeft de organisatie zelf een actie op poten gezet. “Via wielrenner Klaas Lodewyck hebben we een gesigneerd truitje gekregen van Philippe Gilbert,” aldus bestuurslid Jan Kimpe. “We besloten na rijp beraad om dit fors uit te breiden en ook andere sporters uit alle branches aan te spreken. Ik kan nu al verklappen dat er onder andere een gesigneerd truitje van Club Brugge en van Cercle Brugge geveild zal worden.”

Intussen staat ook een shirt van volleyteam Knack, met handtekeningen van alle spelers, in de veiling aangeboden.

Registreren om te bieden op de truitjes kan via www.sportifun.com. Bij “Charity Auction” kan je de aangeboden truitjes zien. Bij de truitjes van Kortemark komt op tegen Kanker zal telkens het website adres www.kortemarkkomtop.be genoteerd zijn.

(MS)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout, van vrijdag 22 maart.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.