Kampioenschap telegeleide wagens in Pervijze werd een succes

Redactie KW

Zondag vond in het ontmoetingscentrum Ten Bercle in Pervijze de vijfde manche plaats van het EPC, een Vlaams kampioenschap voor elektrisch aangedreven miniatuurauto’s, plaats.

RAT-RC, de plaatselijke club voor liefhebbers die rijden met telegeleide auto’s, kijkt tevreden terug op een geslaagde vijfde manche van het EPC. Vorige maand was de club al gevraagd door de overkoepelende organisatie ERCCF om een manche te organiseren in Pervijze. Door het wegvallen van een locatie, werd RAT-RC een tweede maal aangesproken, en daar waren zowel de organisatie als de deelnemers blij om.

“RAT-RC is amper een groot jaar oud, en dus is dat mooie naambekendheid. De deelnemers van vorige maand waren bovendien enthousiast om een tweede keer te mogen rijden op ons technische parcours”, vertelt voorzitter Kris Vanbleu die met nog twee manches in het vooruitzicht zelf nog meedingt naar de kampioenstitel in de klasse M-chassis.

In totaal waren 28 deelnemers ingeschreven in vijf verschillende categorieën: juniors, M-chassis, Formule 1, Touring met een standaard motor en 17,5T brushless. In afwachting van de volgende manche op 16 februari in Zwankendamme, is er bij RAT-RC in het ontmoetingscentrum Ten Bercle opnieuw vrije training op zondag 26 januari van 10 tot 16 uur. (EDP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten