Jeroen Pittery uit Wilskerke in Boer zkt Vrouw

Redactie KW

“Of ik dankzij Boer zkt Vrouw het juiste meisje zal vinden, weet ik niet, maar ik ga ervoor”, vertelt Jeroen Pittery. De 24-jarige landbouwer uit Wilskerke is een van de tien boeren die een lief hopen te vinden in het zevende seizoen van Boer zkt Vrouw.

Woensdagavond stelt Dina Tersago tien single boeren – negen mannen en een vrouw – aan Vlaanderen voor. De vijf single landbouwers die de meeste brieven ontvangen, mogen samen met Dina op zoek naar de ware in het zevende seizoen van Boer zkt Vrouw, dat vanaf september op VTM te zien is.

De kans dat Jeroen Pittery uit Wilskerke daar bij is, is heel erg groot. Hij is zonder twijfel de knapste deelnemer. De 24-jarige landbouwer blijft echter nuchter. „De liefde laat zich niet voorspellen. Misschien ontmoet ik de ware tijdens het televisieprogramma, maar misschien kom ik het juiste meisje morgen of overmorgen tegen… Ik weet wel dat ik dankzij Boer zkt Vrouw heel wat nieuwe mensen zal leren kennen en dat vind ik sowieso positief. Word ik er ook verliefd, dan is dat zoveelste beter”, vertelt Jeroen.

Jeroen omschrijft zichzelf als sportief, sociaal en een romanticus. Hij is lid van KLJ Leffinge en de Groene Kring en speelde vroeger voetbal bij SK Spermalie. „Naar wat voor meisje ik op zoek ben? Ik heb niet echt een bepaald type voor ogen. Het belangrijkste is dat ze zelfzeker en zelfstandig is, en dat ze achter mij staat. Of ze moet helpen op de boerderij? Ik vind dat iedereen zijn eigen ding moet doen, ze mag dus zelf kiezen (lacht).”

(SRA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier