Jeroen Devoldere uit Schuiferskapelle in ‘Boer zkt. Vrouw’ : “Maatje 36 moet niet”

Redactie KW

Woensdag kan u in de startaflevering van ‘Boer zkt. Vrouw’ zien hoe rundveeboer Jeroen Devoldere zijn kans wil wagen om de liefde van zijn leven te vinden. De Schuiferskapellenaar vindt zichzelf een laatbloeier in de liefde. „Maar één brief van de juiste dame kan genoeg zijn”, glimlacht Jeroen.

Hoe ben je bij ‘Boer zkt. Vrouw’ terechtgekomen, Jeroen?

“Ik heb mezelf niet ingeschreven. Die pluim moet je op de hoed van een collega-landbouwer steken. Hij heeft me daar trouwens nooit over aangesproken, want toen ik in februari telefoon kreeg van het productiehuis, viel ik compleet uit de lucht.”

Welke verwachtingen koester je?

“Ik ben al tevreden dat ik bij de tien landbouwers behoor, maar natuurlijk hoop ik op genoeg brieven om tot de vijf uiteindelijke kandidaten door te stoten. Maar als blijkt dat ik er net niet bij ben, zal ik daarom niet ontgoocheld zijn. En trouwens : één brief van de juiste dame kan al meer dan genoeg zijn, hé.”

“Een maatje 36 hoeft zeker niet. Geef mij maar de gulden middenweg”

Stel: je krijgt de kans om je droomvrouw samen te stellen. Hoe ziet ze er uit?

“Het mocht leuk zijn mocht ze sportief zij. Een maatje 36 hoeft zeker niet. Geef mij maar de gulden middenweg. Heel wat vrouwen vinden zichzelf al snel te dik, terwijl ze ontzettend knap zijn.”

En moet je toekomstige een leven op de boerderij zien zitten?

“Dat mag, maar is geen vereiste. Ik zou nooit iemand verplichten om in de zaak te stappen, want het is een stiel apart. Maar interesse in de boerenstiel moet er wel zijn, al zal ik geen onderscheid maken tussen vrouwen met een landbouwachtergrond en andere dames.”

(PVH)

‘Boer zkt. Vrouw’: woensdag 25 mei om 20.45 uur op vtm.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.