Jean-Luc Heremans biedt ondersteuning aan docenten voor koksopleiding in Madagaskar

Redactie KW

Chef Jean-Luc Heremans is net terug van Madagaskar waar hij twee weken las gaf aan leerkrachten van een hotelschool. “Een verrijkende ervaring”, vertelt hij.

Sinds zeven jaar geeft Jean-Luc Heremans (56) uit Roeselare les aan toekomstige koks in Hotelschool Spermalie in Brugge. Hij is net terug van Madagaskar, het land van specerijen en vanille. Daar gaf hij twee weken les aan leerkrachten van een hotelschool. Hij was er in opdracht van de vzw Ex-Change.

“Tijdens de opleiding moest Jean-Luc zich voortdurend aanpassen. “Constant was het improviseren, bijvoorbeeld omdat een product niet voorradig was. Ik ben heel blij dat ik het heb meegemaakt. Het was heel verrijkend voor beide partijen”, vertelt chef Jean-Luc.

(MVM)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, Kortrijks Handelsblad en De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier