Ignace Crombé overweegt om zijn missverkiezing te verkopen

Redactie KW

Ignace Crombé is nog tot 18 oktober het gezicht van Miss Belgian Beauty (MBB). Na de finale overweegt hij om zijn missverkiezing te verkopen. „Al ligt nog niets vast, eerst die finale, dan zien we wel”. Er is zelfs nog niets beslist in de boedelscheiding tussen de missmaker en zijn ex-echtgenote Miriam Jacques.

„Miss Belgian Beauty verkopen is een van vier opties, verklaart Ignace. Ik kan gewoon verder doen en uitpakken met een 19de editie. Ik kan ook helemaal stoppen en MBB verkopen. Een andere mogelijkheid is verkopen en in de schaduw meewerken. De laatste mogelijkheid is defintief MBB opbergen.” Probleem is wel dat in de echtscheidingszaak met zijn ex-echtgenote Miriam Jacques, die nog altijd voor de helft mede-eigenaar is van het organisatiebureau Animo, nog altijd niets geregeld is. Er zouden gegadigden zijn om MBB over te nemen, maar de hamvraag is natuurlijk hoe veel Ignace Crombé daar wil voor hebben.

Animo blijft

Hoe dan ook blijft hij het organisatiebureau Animo verderzetten. „Ik heb nog mijn kindershows en het theaterbureau. Ik heb altijd in stress geleefd en heb dat ook wat nodig. Wat er ook gebeurt, ik ben niet van plan om het rustiger aan te doen of op mijn lauweren te rusten. Desnoods kan ik ook in de marketingafdeling van een bedrijf meedraaien. Ik neem nu dag per dag. Op 20 september worden de 19 finalistes herleid tot de Gouden Twaalf in Hooglede. Dan volgt de finale op 18 oktober en daarna is zowat alles mogelijk.” (Luc Demiddele)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 12 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier