Het personeel van La Muse voorgesteld

Redactie KW

De eerste nominatieronde heeft La Muse vlotjes overleefd; en dan hebben we het over ‘Mijn restaurant’, vanzelfsprekend. Nu de grootste groeipijnen achter de rug zijn, schoven wij aan tafel in Nieuwpoort. Niet voor het vijfgangenmenu, helaas, maar ter kennismaking met het personeel van Kristof en Silke.

Zoals bekend is afwasser Pipo daar niet meer bij, maar in Krant van West-Vlaanderen kan je deze week wel kennismaken met de rest van het team.

Diego : “Ik zeg geen neen tegen een carrière als televisiekok”

Sous-chef Diego De Baets is een van opvallende figuren daar. „Ik heb al de nodige ervaring opgedaan, onder andere in Le Dôme op Aruba en in Sel Gris”, vertelt hij. „Ik heb nog een eigen zaak gehad, maar na mijn scheiding is die moeten sluiten. Maar de droom van een eigen restaurant heb ik nog niet opgeborgen. Al zeg ik ook geen neen tegen een carrière in de media, als televisiekok bijvoorbeeld. “

Nieuwe afwassers

De rest van het team bestaat uit barvrouw Gaëlle Ribbens, kelner en wijnverantwoordelijke Kevyn Cattaux, zaalverantwoordelijk & pr-man Dieter De Declercq, het koppel Cathy Verbeeke en Gregory Slembrouck én de nieuwe afwassers Linsy Lauweryns en Sandy Verhulle.

(Mico)

Interviews met het hele La Muse-team in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 7 mei 2010

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.