Heraangelegde Izegemsestraat zaterdag plechtig ingereden door Patrick Sercu

Redactie KW

Zaterdag 18 april wordt de heraangelegde Izegemsestraat en Ardooisestraat officieel geopend met een receptie in de stedelijke werkplaatsen. Daarna volgt er een verkenningsrit onder leiding van ex-wielrenner Patrick Sercu.

Sinds bijna twee jaar is de onmiddellijke doorgang van de Izegemsestraat onderbroken. In de aangrenzende Ardooisestraat (Izegem) werd de vernieuwing gestart in augustus 2007. Na de voltooiing van de renovatie rond de verlofperiode van vorig jaar kwam het Ardoois gedeelte aan bod. Ook die werken zijn nu volledig afgewerkt. En dus wordt het geheel van de vernieuwde Ardooise Izegemsestraat en de Izegemse Ardooisestraat officieel geopend nu zaterdag 18 april.

Met een gemeenschappelijke receptie om 10.30 uur in de stedelijke werkplaatsen in de Lieven Gevaertlaan 3 in Izegem. Met toespraken door de respectievelijke burgemeesters Gerda Mylle (Izegem) en Karlos Callens (Ardooie), gedeputeerde Patrick Van Gheluwe en minister Hilde Crevits. Onder leiding van ex-wielrenner Patrick Sercu is er daarna een verkenningsrit. (JD)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 17 april 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier