Ook daar werd in alle sereniteit afscheid genomen van gevallen kameraden die vochten voor onze vrijheid. Tijdens de weeklanken van de doedelzak die het kerkhof vulden, werden door de autoriteiten bloemen neergelegd. Een blijk van erkentelijkheid werd gebracht door het spelen van de Last Post en na het zingen van de beide volksliederen werd een minuut stilte in acht genomen als eerbied aan de gevallenen.

De plechtigheid werd afgerond met het neerleggen van bloemen door de vele aanwezigen en de afgerond met de gedachte "Nooit meer Oorlog".

(ZB)

Ook daar werd in alle sereniteit afscheid genomen van gevallen kameraden die vochten voor onze vrijheid. Tijdens de weeklanken van de doedelzak die het kerkhof vulden, werden door de autoriteiten bloemen neergelegd. Een blijk van erkentelijkheid werd gebracht door het spelen van de Last Post en na het zingen van de beide volksliederen werd een minuut stilte in acht genomen als eerbied aan de gevallenen. De plechtigheid werd afgerond met het neerleggen van bloemen door de vele aanwezigen en de afgerond met de gedachte "Nooit meer Oorlog".(ZB)