Tot wat een zomerreeks kan leiden... Onze reporter Christophe trok tijdens de vakantie naar godvergeten plekken en belandde zo in bunkers, tunnels en een spookhuis. Hij kreeg de smaak te pakken en wil nu de meest gegeerde schat ter wereld te vinden: de verdwenen trein van de nazi's. Benieuwd naar het nieuwste avontuur van de West-Vlaamse Indiana Jones? Wij ook...

De moderne versie van Indiana Jones. Zo kan je onze journalist Christophe Lefebvre (38) het best omschrijven. Deze zomer trok de stoere avonturier naar godvergeten plekken in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Voor de laatste aflevering van deze reeks ging hij op zoek naar dé schat van de Tempeliers. Waar? In West-Vlaanderen natuurlijk!

De moderne versie van Indiana Jones. Zo kan je onze journalist Christophe Lefebvre (38) het best omschrijven. Deze zomer trekt de stoere avonturier naar godvergeten plekken in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Deze week is Bellegem zijn bestemming. In die Kortrijkse deelgemeente staat het kasteel van Mortagne, het walhalla van het paranormale.

De moderne versie van Indiana Jones. Zo kan je onze journalist Christophe Lefebvre (38) best omschrijven. Deze zomer trekt de stoere avonturier naar godvergeten plekken in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Deze week gaat hij op 'citytrip' naar Parijs: de catacomben zijn er volgens kenners de meest lugubere en bizarre plek ter wereld.

De moderne versie van Indiana Jones. Zo kan je onze journalist Christophe Lefebvre (38) best omschrijven. Deze zomer trekt de stoere avonturier naar godvergeten plekken in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Deze week gaat hij op schattenjacht: liggen er echt 400.000 gouden muntstukken in een meer onder Rijsel?

De moderne versie van Indiana Jones. Zo kan je onze journalist Christophe Lefebvre (38) best omschrijven. Deze zomer trekt de stoere avonturier naar godvergeten plekken in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Hij start zijn zomerreeks met een bom: hij ontdekte een ondergronds veldhospitaal van de nazi's... in Wevelgem.

Journalist, ex-rijkswachter, blogger, vlogger... Er zijn tientallen manieren om Christophe Lefebvre (38) uit Lauwe te omschrijven, maar eigenlijk is avonturier hem toch het meest op het lijf geschreven. Met zijn 1,98 meter en 102 kilogram wurmt hij zich overal ter wereld door de nauwste openingen op zoek naar fascinerende grotten, onderaardse gangen, verlaten bunkers en vervallen spooksteden. Deze zomer neemt Mister C ons elke week mee op ontdekking, maar eerst willen wij deze opvallende West-Vlaming beter leren kennen. "Ik voel me een moderne Indiana Jones."