Met toespraken en liederen van beide landen werden de gesneuvelden in herinnering gebracht. Tal van hoogwaardigheidsbekleders maakten deze plechtigheid mee en legden bloemen neer op de stenen graftombe die alle soldaten verenigt. Ook heel wat bloemenkransen werden neergelegd.

Een sfeerbeeld van het gebeuren in Mesen. © EF

Met het a capella zingen van de drie volksliederen, de tonen van de doedelzak en het spelen van de Last Post werd de plechtigheid beëindigd, waarna er een verbroedering volgde in OC Zonnerad door zowel militairen van alle deelnemende landen als burgers uit deze landen tijdens een ontbijt.

(ZB)

Met toespraken en liederen van beide landen werden de gesneuvelden in herinnering gebracht. Tal van hoogwaardigheidsbekleders maakten deze plechtigheid mee en legden bloemen neer op de stenen graftombe die alle soldaten verenigt. Ook heel wat bloemenkransen werden neergelegd. Met het a capella zingen van de drie volksliederen, de tonen van de doedelzak en het spelen van de Last Post werd de plechtigheid beëindigd, waarna er een verbroedering volgde in OC Zonnerad door zowel militairen van alle deelnemende landen als burgers uit deze landen tijdens een ontbijt.(ZB)