Elf van de dertien kregen vooraf al een graf, donderdag werden nog twee slachtoffers met militaire eer begraven. De begrafenisdienst, uitgevoerd door Father Patrick O'Driscoll, Kapelaan van het eerste bataljon van de Royal Regiment of Fusiliers, is georganiseerd door het Joint Casualty andCompassionate Centre (JCCC)van het Britse Ministerie van Defensie, bekend als de 'Oorlogsdetectives'.

De Commonwealth War Graves Commission voorziet de grafstenen voor de 13 soldaten en zal voor altijd voor hun graven zorgen zodat zij nooit zullen worden vergeten.

(EF)

Elf van de dertien kregen vooraf al een graf, donderdag werden nog twee slachtoffers met militaire eer begraven. De begrafenisdienst, uitgevoerd door Father Patrick O'Driscoll, Kapelaan van het eerste bataljon van de Royal Regiment of Fusiliers, is georganiseerd door het Joint Casualty andCompassionate Centre (JCCC)van het Britse Ministerie van Defensie, bekend als de 'Oorlogsdetectives'. De Commonwealth War Graves Commission voorziet de grafstenen voor de 13 soldaten en zal voor altijd voor hun graven zorgen zodat zij nooit zullen worden vergeten.(EF)