Gemeenteraad keurt stopzetting ziekenhuisactiviteiten Ten Bos in Izegem goed

Redactie KW

OCMW-voorzitter Marc Vanlerberghe kondigde – zoals in het beheersscomité al unaniem goedgekeurd – de stopzetting van de ziekenhuisactiviteiten aan. Er rezen natuurlijk wel wat vragen over de tewerkstelling.

Stefaan Sintobin (Vlaams Belang), tot zijn eigen spijt met zijn partij niet vertegenwoordigd in het beheerscomité, wilde weten welke gevolgen deze beslissing zal hebben.

Marc Vanlerberghe : “De bevoegheid van de gemeenteraad eindigt bij de stopzetting. Woensdagavond is er opnieuw beheerscomité. De huidige stand van zaken is dat er acht ziekenhuizen zijn aangeschreven; vijf hebben er een bod gedaan. Na overleg met ontvanger en secretaris hebben we wat bijkomende inlichtingen gevraagd. Sint-Jozefskliniek Izegem, Sint-Rembert Torhout, Stedelijk en Heilig Hartziekenhuis in Roeselare en Wervik zijn de kandidaten, we wachten nu op de info. Welke gevolgen dat zal hebben voor het personeel bespreken we eerst in het beheerscomité.”

(WVS)

Lees volledige verslag in Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode Izegem)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten