Frank Vandenbroucke wordt pr-man voor bouwgroep

Redactie KW

Frank Vandenbroucke (35) wordt deeltijds pr-man bij aannemersgroep Delrue uit Ichtegem. Maar hij blijft voorlopig ook nog koersen.

Frank Vandenbroucke, die van de week nog schitterde op de Belcanto Classic in Westouter, is deeltijds in dienst getreden bij de afdeling marketing en pr van de Group Delrue in Ichtegem.

Hij gaat er onder meer de groep vertegenwoordigen op diverse beurzen. ,,Ik word een soort van ambassadeur van de groep”, legt Frank Vandenbroucke in Krant van West-Vlaanderen en De Weekbode, editie Torhout uit.

Toch blijft hij in de eerste plaats wielrenner. ,,Koersen blijft nog een paar jaar mijn prioriteit,” zegt hij. ,,Ik had graag een grote sponsor gevonden om zelf een wielerploeg te beginnen. Maar dat is niet gelukt. Toen ik van dit bedrijf deze kans kreeg, heb ik die onmiddellijk gegrepen….”

Group Delrue uit Ichtegem is een constructiegroep, gegroeid uit een metaalbedrijf. De groep heeft vestigingen in Ichtegem en in Herseaux.

Lees meer over Frank Vandenbroucke in Krant van West-Vlaanderen en editie Torhout van De Weekbode van vrijdag 21 augustus 2009.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.