Festival Dranouter lanceert vroegboekactie

© VDB
Redactie KW

De eerste helft van de weekendtickets voor het folkfestival Dranouter wordt tegen een korting aangeboden. Dat meldt de festivalorganisator, die de vorig jaar ingeslagen weg van authenticiteit wil blijven volgen en daarom ook het aantal tickets voor de komende editie beperkt houdt.

“Dranouter wil blijven inzetten op toegankelijkheid en houdt z’n prijzen laag”, klinkt het. Een weekendticket zal volgend jaar 105 euro kosten, maar de eerste helft wordt verkocht aan 95 euro tijdens een vroegboekactie. Als dat deel weg is, start de echte voorverkoop en worden ook de dag- en tweedaagse ticket aangeboden. Ook voor de campingtickets is er een soortgelijke actie. De eerste 500 bezoekers betalen 10 in plaats van 15 euro.

Beperkt aantal tickets

Het aantal tickets zal voor de komende editie ook beperkt blijven. “Er wordt volop gefocust op publiekscomfort en op de kwaliteit van de concerten”, zegt het festival. Het festival vindt in 2013 plaats van 2 tot 4 augustus. De eerste namen worden binnenkort gelost via de facebookpagina van Festival Dranouter. Weekendtickets kunnen vanaf vrijdag 7 december gekocht worden.

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.