Voormalige Torhoutse kinesist Marc Vlamynck is overleden

Overlijden Marc Vlamynck. © Foto JS
Redactie KW

Marc Vlamynck is op 75-jarige leeftijd in het woonzorgcentrum Zomertuin van het Meunyckenhof in Koekelare na ziekte overleden.

Hij werd in Eernegem geboren en was de echtgenoot van Frida Sap, met wie hij in de Keibergstraat woonde. Frida is jarenlang voorzitter van de plaatselijke Gezinsbond geweest. Marc was de vader van Wim (getrouwd met Lieve Jans) en Mieke (getrouwd met Peter Jonckheere). Zijn kleinkinderen zijn Laure Vlamynck (en Guillaume Lambert), Maren Vlamynck en Bastian Jonckheere.

Marc was als kinesist een graag geziene persoon, die in zijn praktijk heel wat mensen geholpen heeft. Jammer genoeg kon hij zijn eigen ziekte niet helen. Hij heeft tot zijn 40ste gevoetbald, eerst bij SK Torhout en nadien bij De Rozeveldvrienden. Marc was jarenlang de vaste kinesist van de Torhoutse volleybalploeg in de hoogste klasse en dit tijdens de gloriedagen van dat team in de jaren tachtig en negentig. Hij was tevens als kinesist en bestuurslid betrokken bij de jeugdwerking van Rembert Heren. De uitvaartplechtigheid heeft plaats op zaterdag 2 juni om 10.30 uur in de kerk van Don Bosco.

(JS-Begr. Rommelaere)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier