Roland was de weduwnaar van Denise Lagae en van Diane Herbout. Ook zijn twee zoons, Jan en Paul Packo gingen hem voor en zijn al overleden, net als zijn schoondochter Ann. Schoondochter Carine Vermassen en de kleinkinderen en achterkleinkinderen van Roland Packo delen in het verdriet, net als zijn stiefkinderen en hun familie. Roland stichtte samen met zijn broers Gerard en François de firma Packo in Zedelgem.

Hij was gewezen bestuurder van Packo Inox en van Packo Agri. Van 1988 tot 1994 was Roland burgemeester van Groot-Zedelgem. Hij was tevens lid van Rotary Club Brugge-West en medestichter van de Zedelgemse judoclub Marodi. De uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 15 juni om 10 uur in de Sint-Eligiuskerk in Zedelgem.

(Begr. Verkerke/BC)

Roland was de weduwnaar van Denise Lagae en van Diane Herbout. Ook zijn twee zoons, Jan en Paul Packo gingen hem voor en zijn al overleden, net als zijn schoondochter Ann. Schoondochter Carine Vermassen en de kleinkinderen en achterkleinkinderen van Roland Packo delen in het verdriet, net als zijn stiefkinderen en hun familie. Roland stichtte samen met zijn broers Gerard en François de firma Packo in Zedelgem. Hij was gewezen bestuurder van Packo Inox en van Packo Agri. Van 1988 tot 1994 was Roland burgemeester van Groot-Zedelgem. Hij was tevens lid van Rotary Club Brugge-West en medestichter van de Zedelgemse judoclub Marodi. De uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 15 juni om 10 uur in de Sint-Eligiuskerk in Zedelgem. (Begr. Verkerke/BC)