Jacques Waids (81) uit Kortrijk overleden

Redactie KW

Op woensdag 6 maart overleed Jacques Waids onverwacht in AZ Groeninge in Kortrijk. Na zich te verslikken thuis werd hij nog overgebracht naar AZ Groeninge waar men op de intensieve zorgen nog alles deed wat in hun mogelijkheden lag. De familie is de mensen op de dienst erg dankbaar.

Jacques woonde op het Pieter Pauwel Rubensplein. Hij was de weduwnaar van Arlette Defoort. De kinderen zijn Philippe (met Brenda Depuydt, Wevelgem) en Stefaan (met Caroll Claeys, Deerlijk). Er zijn vier kleinkinderen.

Jacques is bediende-verkoper geweest in de electro bij Cheyns in Kortrijk en was ook voorzitter geweest van de Kortrijkse Yacht en Kanoclub.

Jacques was een echt volksfiguur en genoot van de babbeltjes met zijn buren. Hij was door iedereen graag gezien. Toen het de laatste jaren iets moeilijker werd en Jacques’ geheugen hem soms wat in de steek liet, werd hij goed verzorgd door de mensen van Familiehulp. Hij en zijn kinderen waren daar heel gelukkig mee.

De afscheidsdienst vindt plaats op dinsdag 12 maart om 10 uur in de Sint-Pius X-kerk in de Sint-Elooisdreef in Kortrijk. (EDB – begrafenissen Bloyart, Kortrijk)