Herwig werd geboren in Roeselare en groeide er ook op. Hij liep er school in het VMS in de Arme Klarenstraat.

Herwig was de weduwnaar van Christine Vandekerckhove die in 2003 overleed. Hij woonde op een appartement in de Toekomststraat in Kortrijk.

Herwig werkte in de RVA, later VDAB in Kortrijk en was sinds 1 juni met pensioen. Hij was een muziekliefhebben en had een mooie muziekverzameling. Hij hield ook van reizen. Hij deed groepsreizen naar onder meer Noorwegen, China en Italië.

De uitvaartdienst vindt plaats op donderdag 8 augustus om 14.30 uur in crematorium Uitzicht, Ambassadeur Baertlaan 5 in Kortrijk.

(EDB - Begrafenissen Bloyart, Kortrijk)

Herwig werd geboren in Roeselare en groeide er ook op. Hij liep er school in het VMS in de Arme Klarenstraat.Herwig was de weduwnaar van Christine Vandekerckhove die in 2003 overleed. Hij woonde op een appartement in de Toekomststraat in Kortrijk.Herwig werkte in de RVA, later VDAB in Kortrijk en was sinds 1 juni met pensioen. Hij was een muziekliefhebben en had een mooie muziekverzameling. Hij hield ook van reizen. Hij deed groepsreizen naar onder meer Noorwegen, China en Italië.De uitvaartdienst vindt plaats op donderdag 8 augustus om 14.30 uur in crematorium Uitzicht, Ambassadeur Baertlaan 5 in Kortrijk.(EDB - Begrafenissen Bloyart, Kortrijk)