Jozef Durnez maakte zich verdienstelijk in het verenigingsleven. Van 1955 tot 1992 was hij voorzitter van de plaatselijke afdeling van het NCMV, nu Unizo. Nadien was hij nog tien jaar voorzitter van de CRM, nu Neos.

Hij startte zijn loopbaan als bediende-boekhouder. Op 1 april 1956 besloot Jozef Durnez om zelfstandig boekhouder-fiscalist te worden. Een grote stap. Geleidelijk aan groeide het cliënteel. In enkele jaren tijd telde het boekhoudkantoor in de Kerkstraat zes bedienden.

Jozef was de echtgenoot van Paula Dewanckele en de vader van drie dochters Marijke, Leen en wijlen Lieve. Er zijn daarnaast vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Jozef en Paula woonden in de Ieperstraat en verhuisden in 1992 naar Oostduinkerke.

De uitvaartplechtigheid gaat door op woensdag 10 juli om 10 uur in de Sint-Dionysiuskerk in Geluwe.

(EDB)

Jozef Durnez maakte zich verdienstelijk in het verenigingsleven. Van 1955 tot 1992 was hij voorzitter van de plaatselijke afdeling van het NCMV, nu Unizo. Nadien was hij nog tien jaar voorzitter van de CRM, nu Neos.Hij startte zijn loopbaan als bediende-boekhouder. Op 1 april 1956 besloot Jozef Durnez om zelfstandig boekhouder-fiscalist te worden. Een grote stap. Geleidelijk aan groeide het cliënteel. In enkele jaren tijd telde het boekhoudkantoor in de Kerkstraat zes bedienden.Jozef was de echtgenoot van Paula Dewanckele en de vader van drie dochters Marijke, Leen en wijlen Lieve. Er zijn daarnaast vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Jozef en Paula woonden in de Ieperstraat en verhuisden in 1992 naar Oostduinkerke.De uitvaartplechtigheid gaat door op woensdag 10 juli om 10 uur in de Sint-Dionysiuskerk in Geluwe.(EDB)