Ex van Ignace Crombé zetelt in jury van Mister Gay Vlaanderen

© Foto BWB
Redactie KW

De verkiezing van Mister Gay Vlaanderen vindt plaats op vrijdag 29 mei in Antwerpen. In de jury zetelen ook enkele West-Vlamingen.

Ook premier Charles Michel zit in de jury van de Mister Gay Vlaanderen-verkiezing 2015. De rest van de jury bestaat uit Bart Peeters, Jani Kazaltzis, Maaike Cafmeyer, boksster Daniella Somers, Roos Van Acker, Gene Bervoets, Joyce De Troch, kok Wim Ballieu, Niels De Jonck, Kobe Ilsen, ex-K3-zangeres Kathleen Aerts, acteur Jef De Smedt, de ex van missmaker Ignace Crombé Miriam Jacques, Loes Van Den Hoevel en Marc Putman. Dat heeft de organisatie van Mister Gay Vlaanderen bekend gemaakt.

Op vrijdag 29 mei wordt de opvolger van de 29-jarige doctoraatsstudent Willem Joris gekozen tijdens een verkiezingsshow in het Antwerpse Elckerlyc theater. Twaalf jongens moeten zich bewijzen en proberen zo de ambassadeur van en voor de Vlaamse holebi-gemeenschap te worden.

De winnaar van deze derde Mister Gay Vlaanderen-finale mag ons land volgend jaar vertegenwoordigen op de internationale Mister Gay World verkiezing. Dit jaar wordt België op de MGW-verkiezing in Kaapstad (van 26 april tot 4 mei) vertegenwoordigd door Jordy de Smet (20) uit Boom.

Vorig jaar zat N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever in de jury van de Mister Gay Vlaanderen-verkiezing.

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.