Eric Goens weg bij VMMa

Redactie KW

Directeur Informatie Eric Goens werkt niet langer voor de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). VMMa heeft de samenwerking met de directeur Informatie woensdag beëindigd wegens “een verschil in visie”.

De samenwerking tussen Goens en VMMa wordt onmiddellijk stopgezet. Goens was er zo’n vijf jaar lang directeur Informatie. Daarvoor was hij algemeen hoofdredacteur van de VTM-nieuwsdienst.

Het afgelopen half jaar werd er binnen de VTM-nieuwsdienst onder leiding van Eric Goens werk gemaakt van een nieuwe structuur en werkorganisatie. Daardoor kwamen er experts voor financiën, voor gerecht en politiek.

“Het is een utopie om te geloven dat vernieuwingen binnen een organisatie helemaal rimpelloos kunnen verlopen”, stelt Peter Quaghebeur, directeur-generaal VMMa. “De wegen van de VMMa en Eric Goens scheiden nu, maar de appreciatie voor zijn werk van de afgelopen tien jaar is groot. Ik wil Eric persoonlijk bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding voor dit bedrijf in het algemeen en voor de nieuwsdienst in het bijzonder.”

Goens, die afkomstig is van Koksijde, was niet onmiddellijk bereikbaar voor commentaar. (BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.