Eline Vanhullebusch treft in ex-liefje uit ‘Boer zkt Vrouw’ een levensvriend

Redactie KW

Misschien was ook u getuige toen Cupido zijn pijlen afschoot op vtm, waar Frederik Dewagtere en Eline Vanhullebusch in ‘Boer zkt Vrouw’ als dolverliefd koppel de finale haalden. Het liefdespad is ondertussen niet meer bezaaid met rozenblaadjes. „Toch blijven we vrienden voor het leven”, bekent de 20-jarige Eline Vanhullebusch uit Assebroek.

Bejaardenverzorgster Eline Vanhullebusch blaast op zondag 11 januari eenentwintig kaarsjes op haar verjaardagstaart uit. Of het afspringen van de relatie een domper zal zetten op de feestvreugde ? „Je voelt zoiets uiteraard aankomen en het is trouwens nooit leuk om uit elkaar te gaan”, verklapt Eline, die in het woon- en zorgcentrum Van Zuylen van het Brugse OCMW in Sint-Kruis werkt.

“Het was inderdaad een toffe tijd, maar een vakantie-ervaring heeft zelden iets weg van het dagelijkse leven. Toen we terug naar de realiteit afdaalden, leerden we elkaar stukje bij beetje pas echt kennen. Onze relatie duurde in totaal vier maanden en tijdens die periode kwamen we beiden tot het besluit, dat onze werelden in werkelijkheid totaal van elkaar verschillen.” (Tony Storme)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Brugsch Handelsblad) van 9 januari 2008.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.