Zussen Ann-Lies en Ann-Sophie verkopen zelfgemaakt hoeve-ijs

Ann-Lies en Ann-Sophie Boudry bij hun pas geopende winkel met hoeve-ijs. (foto KVCL)
Redactie KW

De zussen Ann-Lies en Ann-Sophie Boudry verkopen tijdens de maanden juli, augustus en september elk weekend zelfgemaakt hoeve-ijs op Hoeve ter de la Rose in de Hoflandstraat in Reninge.

“We wilden graag iets doen met de eigen geproduceerde melk”, zeggen de zussen Ann-Sophie (24) en Ann-Lies (22) Boudry. “We besloten daarom enkele cursussen te volgen om ijscrème te bereiden.”

De zussen bouwden een garage om tot winkel met terras waar de mensen rustig hun ijsje kunnen opeten en iets drinken. De zaak opende op zaterdag 4 juli voor het eerst de deuren. Elk weekend tijdens de zomermaanden is Hoeve ter de la Rose op zaterdag open van 13 tot 20 uur en op zondag van 13 uur tot de laatste gasten naar huis gaan. “Er is keuze uit verschillende smaken hoeve-ijs in een potje of op een horentje”, zeggen de zussen. “We verkopen ons hoeve-ijs ook in literdozen en bieden ook verse koemelk aan.”

Als het van Ann-Sophie en Ann-Lies afhangt, stopt het niet bij het verkopen van hoeve-ijs en melk. “We zouden in de toekomst graag nog uitbreiden met een hoevewinkel en verschillende zuivelproducten aanbieden”, besluiten ze.

Meer info op de Facebookpagina Hoeve ter de la Rose. (KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier