Zondagsmarkt Zulte doet mee aan ‘Week van de Markt’

De Zultse zondagsmarkt wordt op een coronaveilige manier georganiseerd. © GF
Redactie KW

26 Oost-Vlaamse gemeenten nemen deel aan de ‘Week van de Markt’, die loopt van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Ook Zulte doet mee aan dit initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen.

Aan de ‘Week van de Markt’ is een spaaractie verbonden waarbij de marktbezoekers stempels verzamelen door aankopen te doen op de markt. Wie een volle spaarkaart deponeert in de wedstrijdurne maakt kans op een mooie prijs.

De week volgend op de ‘Week van de Markt’ zullen de winnaars worden bekendgemaakt. De prijzenpot wordt door de gemeente zelf samengesteld. De inhoud ervan kan men raadplegen op de gemeentelijke en provinciale website.

Mooie prijzen te winnen

In Zulte kan je op zondag 11 oktober een spaarkaart met 3 verschillende stempels verzamelen en in de daartoe voorziene boxen deponeren op de dag zelf! Het gemeentebestuur van Zulte voorziet een boodschappencaddie met producten van de markt als hoofdprijs en 4 x 20 euro aan Zultebonnen voor de volgende 4 winnaars. Ook via de Provincie zijn mooie prijzen te winnen.

Info: www.doelokaal.be/markten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier