WOW concepts uit Knokke-Heist wint vier prijzen op World Vermouth Awards

WOW concepts is een werkstuk van Peter Van Acker, Ken Van den Berghe en Sam De Rycke. © DM
Redactie KW

WOW concepts uit Knokke-Heist sleepte tijdens de World Vermouth Awards in Londen vier prijzen in de wacht voor hun 7 Sins Vermouth Envy: beste Semi-dry, beste lancering, beste design en de hoofdprijs beste Vermouth ter wereld.

De prestigieuze World Vermouth Awards vormen een onderdeel van de World Drinks Awards. Het internationaal concours wil de beste Vermouths in verschillende onderdelen belonen en promoten naar consumenten en handelaars. Een uitgebreide jury gaat in drie verschillende rondes op zoek naar de uitblinkers in hun categorie.

De 7 Sins Vermouth Envy nam met zijn 18 graden deel in de rubriek Semi-dry vermouths en won met maar liefst 4 prijzen de jackpot. Zijn unieke karakter en frisse citrusaanzet, met in de afdronk een mooie combinatie van agrum en een lichte pepertoets, wist de jury te bekoren. Deze Vermouth, met als basis wijn, is puur te drinken op een blokje ijs, maar zal ook cocktails tot een hoger niveau tillen. De combinatie met ginger ale is een absolute topper.

De Envy is het tweede paradepaardje in de reeks van zeven dranken die elk volgens één van de zeven hoofdzondes gelanceerd zullen worden. WOW concepts viel met hun 7 Sins Gin Pride in Berlijn eerder al in de prijzen als beste gin in 2017. Eind 2018 wordt een rum in dezelfde lijn op de markt gebracht.

WOW concepts is een werkstuk van Peter Van Acker, Ken Van den Berghe en Sam De Rycke.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier