"De weekmarkten in onze gemeente zorgen voor sociaal contact en maken volwaardig deel uit van een sterke en aantrekkelijke handelskern", verduidelijkt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. "Als gemeentebestuur nemen wij deel aan deze actie om onze markthandelaars te ondersteunen. Maar we zien het ruimer. Onze markten brengen elke week veel volk op de been, dus zijn de marktdagen ook belangrijk voor de andere handels- en horecazaken in onze gemeente."

Wie op woensdag 10 april in Wingene of op zondag 14 april in Zwevezele naar de markt komt, krijgt per aankoop een wedstrijdkaart. "Die kaart kan je dezelfde dag nog deponeren in de wedstrijdurne die voor de promostand opgesteld staat. We verloten per locatie een mooie hoofdprijs, een weekendje ter waarde van 300 euro en enkele troostprijzen." De prijsuitreikingen vinden plaats op woensdag 17 april om 11.30 uur op de markt in Wingene en op zondag 28 april om 11.30 uur op de markt in Zwevezele.

(NS)

"De weekmarkten in onze gemeente zorgen voor sociaal contact en maken volwaardig deel uit van een sterke en aantrekkelijke handelskern", verduidelijkt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. "Als gemeentebestuur nemen wij deel aan deze actie om onze markthandelaars te ondersteunen. Maar we zien het ruimer. Onze markten brengen elke week veel volk op de been, dus zijn de marktdagen ook belangrijk voor de andere handels- en horecazaken in onze gemeente."Wie op woensdag 10 april in Wingene of op zondag 14 april in Zwevezele naar de markt komt, krijgt per aankoop een wedstrijdkaart. "Die kaart kan je dezelfde dag nog deponeren in de wedstrijdurne die voor de promostand opgesteld staat. We verloten per locatie een mooie hoofdprijs, een weekendje ter waarde van 300 euro en enkele troostprijzen." De prijsuitreikingen vinden plaats op woensdag 17 april om 11.30 uur op de markt in Wingene en op zondag 28 april om 11.30 uur op de markt in Zwevezele. (NS)