Westtoer tevreden over heropening vakantieparken en campings

Sabien Lahaye-Battheu.©KURT DESPLENTER BELGA
Sabien Lahaye-Battheu.©KURT DESPLENTER BELGA

Toeristisch provinciebedrijf Westtoer is tevreden over de heropening van vakantieparken en campings. Westtoer opperde eerder al voor de heropening van vakantieparken en campings omdat andere logiessectoren zoals de hotelsector wel mochten openblijven.

Ook in West-Vlaanderen wordt de beslissing over de heropening van vakantieparken en campings goed onthaald. Provinciebedrijf Westtoer heeft zich de afgelopen tijd sterk ingezet om een opening te verkrijgen.

“In de voorbije weken hebben we samen met Westtoer en een tiental West-Vlaamse toeristische ondernemers hemel en aarde bewogen om dit standpunt door te duwen. We hadden overlegd met diverse Vlaamse en federale parlementsleden om ons standpunt te verdedigen. We contacteerden ook alle bevoegde Vlaamse en federale kabinetten”, zegt Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde voor Toerisme en voorzitter van Westtoer.

De gedeputeerde zegt zich ook verder te blijven inzetten voor de gefaseerde heropening van alle onderdelen van de toeristische sector . “In eerste instantie focussen we onze inspanningen op de heropening van de pretparken en de private attracties”, klinkt het.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier