Wervik krijgt allereerste interimkantoor

Er komt een interimkantoor in de Ooievaarsstraat. © GF
Redactie KW

Er komt een interimkantoor in de Ooievaarsstraat. Het wordt het eerste in de Tabaksstad en het stadsbestuur juicht dat toe.

Het gaat om het kantoor Interim Carrière met hoofdzetel in Nederland. Volgens hun website wordt dat het eerste kantoor in onze provincie. Anderzijds is er ook slecht nieuws, want in dezelfde straat sluit Mode Geerits eind dit jaar de deuren.

Het interimkantoor komt vlak naast Mode Geerits in een klein handelspand dat te huur stond. Interim Carrière heeft in ons land vestigingen in Sint-Denijs-Westrem, Schoten en Deurne. De opening van een interimkantoor wordt dus een primeur voor Wervik. “Voor onze stad wordt dat uiteraard een goede zaak want het gaat om een functie die er bijkomt”, aldus schepen van Lokale Economie Bert Verhaeghe (Open Vld). “Niet alleen wordt er hiermee een leegstaand handelspand ingevuld. Een interimkantoor is bovendien een interessante activiteit. Goed voor mensen op zoek naar werk en ook voor de bedrijven die interimpersoneel zoeken.”

Ik heb er het raden naar waarom Interim Carrière zich precies met hun eerste kantoor in onze provincie hier wil vestigen. Met ons winkelplan zijn we positief in het nieuws geweest. Er waren vanuit de stad een aantal acties met als bedoeling Wervik in de kijker te plaatsen. De afgelopen jaren zijn er nieuwe handelszaken gestart en daar zijn we uiteraard blij mee. Wat ook goed is voor het imago van onze stad.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier