Werknemers krijgen extra vakantiedag door honderdste verjaardag oprichter boekhoudkantoor

De 375 werknemers van accountant- en auditkantoor Vandelanotte in Kortrijk krijgen een extra vakantiedag ter ere van de 100ste verjaardag van oprichter Roger Vandelanotte. De werknemers mogen de vakantiedag op een dag naar keuze inzetten.

Roger Vandelanotte stichtte het bekende accountancykantoor vanuit zijn ouderlijke woning. © gf

Ter gelegenheid van Roger Vandelanottes honderdste verjaardag trakteert het Kortrijkse bedrijf alle werknemers op een extra verlofdag. De oprichter van het Kortrijkse accountant- en auditkantoor werkt er zelf niet meer maar blijft bekend onder de werknemers.

Het kantoor wordt al drie generaties lang geleid door een Vandelanotte. De huidige CEO is Nikolas Vandelanotte, kleinzoon van Roger. “We vinden het meer dan normaal om onze medewerkers deze verjaardag mee te laten vieren. Deze verjaardag laten we niet zo maar passeren” vertelt hij.

Wat startte als een klein kantoor in het ouderlijke huis van Roger Vandelanotte, groeide ondertussen uit tot acht vestigingen in België en Frankrijk. De werknemers mogen hun extra vakantiedag, door hen “Rogerdag” genoemd, inzetten op een dag naar keuze gedurende het hele jaar.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.