Plopsaland De Panne blijft voor het eerst open in januari en zoekt extra medewerkers

Wie het pretpark wil bezoeken, moet wel nog altijd online reserveren. © KURT DESPLENTER BELGA
Redactie KW

Normaal sluit het park na de kerstvakantie de deuren maar deze keer is Plopsaland De Panne wel geopend op woensdagen, in de weekends en tijdens de volledige krokusvakantie.

Na een drukke kerstvakantie sluit het pretpark aan zee traditioneel de deuren tot aan de paasvakantie. Voor het eerst blijft het park nu ook in de periode tussen januari en maart geopend. Op woensdagen en in de weekends, maar ook tijdens de volledige krokusvakantie kunnen bezoekers terecht in het pretpark.

“We spelen al langer met het idee om tijdens de wintermaanden en krokusvakantie open te blijven, zeker met de zachte winters van de afgelopen jaren. Met de komst van het Plopsa Hotel, dat elke dag geopend is, konden we uiteraard niet achterblijven”, aldus Steve Van den Kerkhof, ceo van de Plopsa Group.

Voor de extra openingsdagen is Plopsaland De Panne ook op zoek naar 500 extra medewerkers. Het gaat daarbij vooral over seizoenmedewerkers, maar ook redders voor Plopsaqua De Panne en hotelmedewerkers voor het nieuwe Plopsahotel. Daarom organiseert het park op 15 januari en 16 februari jobdagen.

Wie Plopsaland De Panne wil bezoeken, is nog steeds verplicht het bezoek op voorhand online te reserveren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.