Maaidorserconstructeur CNH zoekt 200 nieuwe medewerkers

© BELGA
© BELGA

CNH Industrial uit het West-Vlaamse Zedelgem is op zoek naar nieuwe medewerkers. De producent van maaidorsers en andere landbouwmachines zoekt 200 bijkomende werknemers, meldt het bedrijf vrijdag via een persbericht. Ook krijgen 85 mensen met een tijdelijk contract een vast contract.

“Door de stijgende vraag en de hogere productievolumes het hele jaar door, krijgen 85 tijdelijke medewerkers een vast contract. Bovendien wachten nog minstens 200 vacatures op enthousiaste kandidaten”, meldt het bedrijf, dat deel uitmaakt van het gelijknamige internationale concern met Italiaans-Amerikaanse roots. Ook de de goede graanprijzen spelen een rol bij de stijgende vraag.

Arbeiders en bedienden

Vorig jaar is de productie van de zogenaamde rotormaaidorser vanuit de VS naar Zedelgem verhuisd. Hierdoor is de productie van de fabriek minder seizoengebonden omdat meer markten beleverd worden buiten Europa, met meer gespreide oogstperiodes. Hierdoor moet CNH minder piekperiodes opvangen met tijdelijke krachten.

Voor de 200 bijkomende medewerkers is CNH op zoek naar zowel arbeiders (monteurs, lassers, logistieke medewerkers, heftruckchauffeurs … ) als bedienden (ingenieurs …).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier